Wim Henk Steenpoorte tijdelijk directeur Zwitserleven

Wim Henk Steenpoorte tijdelijk directeur Zwitserleven

17-02-2014 Wim Henk Steenpoorte neemt de taken van Maarten Edixhoven, die per 1 februari 2014 is terug getreden als directievoorzitter van Zwitserleven en als lid van het Management Comité van SNS Reaal, tijdelijk waar.    

Eind vorig jaar werd al aangekondigd dat Maarten Edixhoven zou vertrekken als directievoorzitter van Zwitserleven, als lid van het management comité van SNS Reaal en als statutair directeur van REAAL en van SRLEV. Bestuurslid van SNS Reaal Wim Henk Steenpoorte volgt hem tijdelijk op.

 

Nog geen opvolger
De rol van Edixhoven wordt, tot de benoeming van een opvolger, waargenomen door Wim Henk Steenpoorte. Steenpoorte vervult deze rol tijdelijk naast zijn functie als lid van de raad van bestuur van SNS REAAL en als directievoorzitter van REAAL.

Lees verder
> interview met Wim Henk Steenpoorte

Interview met Wim Henk Steenpoorte

APG-bestuurslid Wim Henk Steenpoorte: 'Ik wil dat iedereen zijn pensioen in de broekzak heeft'

APG-bestuurslid Wim Henk Steenpoorte: 'Ik wil dat iedereen zijn pensioen in de broekzak heeft'

19-12-2018 Als lid van de raad van bestuur van pensioenuitvoerder APG wil Wim Henk Steenpoorte zeker niet knabbelen aan het principe van solidariteit. Wél wil hij meer nadruk leggen op de lange termijn, kostenefficiëntie en de kansen die technolgie biedt. ‘Instant access, de klant volledig in control, daar wil ik naartoe.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook