Wat geven we de CEO dit jaar?

Auteur: Willem Middelkoop | 28-06-2006

Wat geven we de CEO dit jaar?
Ook weer zo moeten zoeken voor vaderdag? Wat geef je een man die alles al heeft. Zo eentje die je niet meer blij is met een nieuwe privé-jet of Maserati Quattroporte. Stop met zoeken, we hebben iets leuks gevonden.

Geld speelt in veel gevallen geen enkele rol meer. Warren Buffet heeft meer dan 40 miljard en geeft nu 85% weg aan de goede-doelen-stichting van vriend Gates, zelf goed voor 35 miljard. De beste hedgefund managers verdienen meer dan één miljard per jaar. En Amerikaanse bestuursvoorzitters, van de 100 grootste bedrijven, verdienen gemiddeld 200 keer zoveel als de gemiddelde werknemer. Niet zo vreemd dus dat er steeds meer producten worden ontwikkeld voor de man die alles al heeft.

De duurste jachten, eigen helikopters en auto's van een instapprijs van één miljoen dollar. Maar voor de man die dit alles al heeft, komt het Amerikaanse bedrijf US Submarines met iets leuks. Een luxe-onderzeeër waarmee, desnoods met de hele familie, de oceaan overgestoken kan worden. Met perfect comfort en met absolute veiligheid belooft de folder. Duiken kan tot meer dan 300 meter diep. En als u wilt kunt u dagen onder water blijven. Het comfort is vergelijkbaar met dat van een luxejacht en er is zelfs een volledig uitgeruste kombuis aan boord. Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Net verliefd, kies dan voor het instapmodel, de Triton 650, een 2-passagiers duikboot. Of neem de Seattle 1000, een 36-meters lange onderzeeër, gelijkwaardig aan een luxejacht met ruime slaapkamers op twee verschillende etages. Klapstuk is de Phoenix 1000. Met zijn 65 meters heeft hij een leefoppervlakte van 470 vierkante meters 4 niveaus Een duikboot onveilig? Nee hoor, volgens de website nemen elk jaar ongeveer meer dan miljoen passagiers een duik onder water aan boord van commerciële onderzeeërs. (kent u iemand daarvan, ik niet) In 14 jaar is er nog nooit een één ernstig ongeluk geweest. Als u maar een betrouwbare bemanning heeft. Die kan trouwens ook door het bedrijf worden geregeld. En u heeft geen vergunning nodig om met u eigen onderzeeër te varen. Geïnteresseerden gaan snel naar https://www.ussubs.com/. U hebt al uw eigen onderzeer vanaf enkele tientallen miljoenen dollars

Wat vond u van het artikel? Stem / Waardeer:Score 0 | 0 Waarderingen

Meer opinie