Adri Baan voorzitter RvC Van Gansewinkel Groep

Datum: 28-06-2012

Adri Baan voorzitter RvC Van Gansewinkel Groep

Adri Baan is benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Van Gansewinkel Groep. Dat is de uitkomst van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 27 juni 2012.
 

Tijdens dezelfde AVA zijn Peter Berdowski en Carel van den Driest afgetreden.


RvC Van Gansewinkel Groep
Baan volgt bij Van Gansewinkel Groep Hugo van Berckel op als voorzitter van de RvC. Van Berckel blijft wel lid van de Raad van Commissarissen, als afgevaardigde van CVC Capital Partners, een van de twee eigenaren van Van Gansewinkel Groep.


De Raad van Commissarissen bestaat verder uit Reinhard Gorenflos, partner bij Kohlberg Kravis Roberts, de andere eigenaar van Van Gansewinkel Groep.

Adri Baan
Adri Baan is voormalig lid van de Raad van Bestuur van Philips. Op dit moment is hij tevens voorzitter van de Raad van Commissarssen van Wolters Kluwer en VolkerWessels, non-executive chairman van Dockwise, vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen van Imtech, commissaris bij Océ en lid van de Raad van Toezicht van de Universiteit van Amsterdam en van het AMC.


In de Top-100 Machtigste Commissarissen van Management Scope staat Adri Baan op plaats 14.

Top 100 Commissarissen

Adri Baan

  • Voorzitter Raad van Bestuur
  • Van Gansewinkel Groep
  • Raad van Bestuur
  • Commissarissen
Gert-Jan Antvelink CFO (Chief Financial Officer)

White collars working blue

Van knelpunt in uw operationeel proces naar meetbaar en blijvend resultaat? Kijk hoe First Consulting dit samen met uw medewerkers aanpakt. >> Bekijk filmpje