CTP N.V.

Hier vindt u informatie over CTP N.V. en zijn functionarissen.

  • Beurscode: CTPNV (Midcap)
  • CTP is in 1998 opgericht door Remon Vos in Humpolec, TsjechiĆ«.
  • De oprichter, Remon Vos, is Nederlands
  • CTP heeft een one-tier board
  • Het bedrijf is sinds april 2021 genoteerd aan Euronext Amsterdam

Over CTP

CTP, dat staat voor Central Trade Park, is een organisatie die bedrijventerreinen ontwerpt, bouwt en beheert. Het hoofdkantoor van CTP staat in Tsjechië, maar is ook actief in Hongarije, Roemenië, Slowakije, Servië, Polen, Bulgarije, Duitsland en Oostenrijk. In 2021 heeft het bedrijf ongeveer zeventig bedrijventerreinen ontwikkeld en heeft het ruim 6 miljoen vierkante meter bedrijfshallen. De formule van CTP omvat een lange termijn klantrelatie, waarbij de organisatie naast het ontwikkelingsproces ook gedurende de huurperiode betrokken is.
In 2021 heeft CTP ruim 6.3 miljoen vierkante meter totale verhuurbare oppervlakte, waarvan ongeveer 94% bezet is. Het bedrijf heeft ruim 400 medewerkers in negen landen, en meer dan 700 klanten. 

Geschiedenis van CTP
In 1998 is CTP opgericht door Remon Vos om industrieel vastgoed te ontwikkelen in Tsjechië. Vos start met twee investeerders het bedrijf in Humpolec. De gedachte achter de locatie is dat het centraal in het land ligt, tussen Praag en Brno in. In twintig jaar tijd is CTP uitgebouwd tot het grootste geïntegreerde systeem van full-service bedrijvenparken in Centraal- en Oost-Europa. CTP is sinds april 2021 genoteerd aan de Amsterdamse beurs.

Organisatiestructuur van CTP 
CTP heeft een one tier board, waarbij de executive directors en de non-executive directors in een board zitten. De executive directors zijn verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur, de non-executive directors houden toezicht op het dagelijks bestuur. Oprichter Remon Vos is ceo van CTP. Samen met de cfo vormt hij het dagelijks bestuur. 

facebook