Adverteren

Management Scope is hét magazine voor de top van zakelijk Nederland. De redactionele mix bestaat uit interviews met CEO's en andere aansprekende bestuurders, analyses en expertbijdragen over strategische bedrijfsvraagstukken, leiderschap, governance en relevante maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Het hoge redactionele niveau wordt gegarandeerd door de unieke formule van bestuurders die door een vaste groep, bestaande uit collega-bestuurders, worden geïnterviewd. Door dit unieke peer-to-peer interviewconcept heeft het magazine een hoog need to read gehalte.

Online
Managementscope.nl is een kwalitatieve businesswebsite met dezelfde doelgroep als het gelijknamige magazine. De site kent een snelgroeiende database met profielen van (top)bestuurders en bedrijven, artikelen die de afgelopen jaren zijn gepubliceerd, opiniestukken en nieuwsverhalen. Managementscope.nl vormt een bron aan zakelijke informatie en genereert 80.000 bezoekers per maand. De digitale nieuwsbrief wordt wekelijks naar 8.000 relevante adressen verstuurd.

Doelgroep
Decision Makers en hun staf van Nederlands grootste bedrijven en organisaties. Bestuurders, directieleden, topmanagers, commissarissen en toezichthouders. Daarnaast wordt Management Scope goed gelezen door alle professionele adviseurs die bij boardroom-issues betrokken zijn.

Contact
Voor meer informatie over tarieven en reserveringen voor zowel print als online kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens.


Telefoon 020-3113799
E-mail sales@scopebusinessmedia.nl

Aanleverspecificaties 1/1 FC advertentiepagina
Bladspiegel 1/1 pagina: 230 x 295 mm
Zetspiegel 1/1 pagina: 190 x 255 mm
Aflopend plaatsen: bladspiegel + 5 mm afloop rondom
Digitaal aanleveren: materiaal@scopebusinessmedia.nl
Resolutie: 300 dpi
Opmaak: 100%

Verschijningsdata

Editie
Verschijningsdatum
Deadline advertentiemateriaal
Thema

8

29 september

13 september

9

27 oktober

11 oktober

10

24 november

8 november

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden (PDF)

facebook