DPA Group N.V.

Hier vindt u informatie over DPA Group N.V. en zijn functionarissen.

  • Beurscode: DPA (Beursgenoteerd)
  • Adres hoofdkantoor DPA: Gatwickstraat 11, 1043 GL Amsterdam
  • DPA Group is opgericht op 29 mei 1992
  • DPA Group heeft per 27 april 2011 de overname van NIG afgerond
  • DPA heeft 310 gedetacheerden in dienst (ultimo 2010)

Over DPA

DPA Group NV biedt personeelsoplossingen voor bedrijven en instellingen in de publieke en de private sector van Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ter beschikking stellen van gekwalificeerd tijdelijk personeel op verschillende gebieden, zoals informatie technologie (IT), boekhouding en financiën, en de Supply Chain sector. De consultants zijn hoogopgeleid en blijven zich continu ontwikkelen dankzij een opleidingsprogramma.

De primaire klanten van DPA zijn zakelijke en financiële dienstverleners, non-profit organisaties, semi-overheids organisaties en kleine en middelgrote ondernemingen.

DPA hecht naast zijn primaire focus veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid door middel van activiteiten die bijdragen aan een duurzame samenleving. Social responsibility is belangrijk voor DPA. Dit betekent betrokken, transparant en duurzaam ondernemen.

De onderneming is in 1992 door Peter Smit opgericht onder de naam DPA Audit Detachment B.V. Het bedrijf was gespecialiseerd in het ter beschikking stellen van mensen met uitsluitend financieel-administratieve expertise. In 1999 is het bedrijf als DPA Holding N.V. naar de beurs van Amsterdam gegaan.

Organisatiestructuur

In 2005 heeft DPA het bedrijf Falanx Finance B.V. overgenomen en in 2006 heeft er een fusie plaatsgevonden met FGN Beheer B.V. (Flex Group Nederland). Na de fusie is het bedrijf onder de naam DPA Flex Group door gegaan. In 2007 zijn GEOS IT professionals B.V. en Conink Consultants B.V. aan de onderneming toegevoegd. Na deze overnames is er een bedrijf ontstaan onder de naam DPA, met de drie huidige bedrijfsactiviteiten (Finance, ICT en Supply Chain). Daarnaast is het bedrijf opgesplitst onder vier verschillende labels: DPA Finance, DPA IT, GEOS, en DPA Supply Chain. In 2011 rond DPA de overname van de Nederlandse Interim Groep af.

DPA Group omvat de vennootschap en twaalf dochterondernemingen. Deze dochterondernemingen bevinden zich allemaal in Nederland: DPA Beheer B.V, DPA Nederland B.V, DPA Vast B.V, DPA Projects B.V, DPA Flex Young Professional B.V, DPA FIT B.V, DPA Flex Werving & Selectie B.V, DPA Flex Interim B.V, GEOS IT Professionals B.V, Conink Consultants B.V, Conink Participaties B.V en DPA Supply Chain People B.V.

Interviews DPA

Roland van der Hoek, CEO DPA Detachering: ‘Misschien ben ik wel een wereldverbeteraar’

Roland van der Hoek, CEO DPA Detachering: ‘Misschien ben ik wel een wereldverbeteraar’

Roland van der Hoek is een bouwer, geen saneerder. Toch ruimde hij bij DPA voortvarend de puinhoop van zijn voorganger op. Leuk is anders, maar hij krijgt veel steun: ‘Doorgaan Roland, doorbijten.'

Toegang tot de database

Raad van Bestuur

Arnold  van Mameren

Arnold van Mameren

CEO

Désirée  Theyse

Désirée Theyse

CFO (Chief financial officer)

Raad van Commissarissen

Ron  Icke

Ron Icke

Commissaris (voorzitter)

Bart-Jan van Genderen

Bart-Jan van Genderen

Commissaris

Albert  Klene

Albert Klene

Commissaris

facebook