Exact Holding N.V.

Hier vindt u informatie over Exact Holding N.V. en zijn functionarissen.

  • Hoofdkantoor Exact: Molengraaffsingel 33, 2629 JD DELFT
  • Exact begon in 1984 als studentenonderneming

Over Exact Holding

Exact begon in 1984 als studentenonderneming maar groeide al snel uit tot een wereldwijde aanbieder van informatietechnologieoplossingen.

Exact heeft de ambitie wereldmarktleider te worden in software voor kleine en middelgrote bedrijven (met twee tot honderd werknemers) in verschillende sectoren. Daarnaast wil het bedrijf een top-3 positie in de markt voor accountancy behalen. Het bedrijf richt zich voornamelijk op groei in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland en de USA.

Exact biedt een compleet ERP-pakket voor het midden- en klein bedrijf. Naar eigen zeggen helpen oplossingen als Exact Globe, Exact Synergy en Exact online wereldwijd meer dan honderduizend lokale en internationale bedrijven bij het voeren van hun onderneming.

Exact ontwikkelt SaaS- en On Premise-oplossingen voor diverse sectoren, waaronder productie, groothandel & distributie en zakelijke dienstverlening.

Organisatiestructuur Exact

Exact bestaat uit een two-tier board met een raad van bestuur en een raad van commissarissen, die toezicht houdt op het bestuur. Sinds februari 2019 is Exact in handen van private equity-partij KKR.

Interviews Exact Holding

Rondetafeldiscussie: diversiteit aan de top

Rondetafeldiscussie: diversiteit aan de top

Diversiteit loont, maar in de top van het Nederlandse bedrijfsleven schiet het nog niet erg op. Wat nu? Moet een extra paragraaf in de code-Tabaksblat bedrijven de duimschroeven aandraaien? Een Keniaanse CEO, de enige Nederlandse vrouwelijke CEO van een beursfonds en twee diversiteitkenners spreken zich uit.

Meer Interviews Exact Holding

Bestuurders in het nieuws

facebook