Exact Holding N.V.

Hier vindt u informatie over Exact Holding N.V. en zijn functionarissen.

  • Hoofdkantoor Exact: Molengraaffsingel 33, 2629 JD DELFT
  • Exact begon in 1984 als studentenonderneming
  • Sinds juni 1999 is Exact genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam

Over Exact Holding

Exact begon in 1984 als studentenonderneming maar groeide al snel uit tot een wereldwijde aanbieder van informatietechnologieoplossingen.

Exact heeft de ambitie wereldmarktleider te worden in software voor kleine en middelgrote bedrijven (met twee tot honderd werknemers) in verschillende sectoren. Daarnaast wil het bedrijf een top-3 positie in de markt voor accountancy behalen. Het bedrijf richt zich voornamelijk op groei in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland en de USA.

Exact biedt een compleet ERP-pakket voor het midden- en klein bedrijf. Naar eigen zeggen helpen oplossingen als Exact Globe, Exact Synergy en Exact online wereldwijd meer dan honderduizend lokale en internationale bedrijven bij het voeren van hun onderneming.

Exact ontwikkelt SaaS- en On Premise-oplossingen voor diverse sectoren, waaronder productie, groothandel & distributie en zakelijke dienstverlening.

In 2010 werd door reorganisatie het personeelsbestand met 15 procent teruggebracht. De reorganisatie zou in het derde kwartaal van 2011 volbracht moeten zijn.

Organisatiestructuur Exact

Exact bestaat uit een two-tier board met een Raad van Bestuur en een Raad van Commissarissen. 2010 was een bewogen jaar voor Exact: Raj Patal verliet na 14 jaar Exact. Ultimo augustus verliet Martijn Janmaat de Raad van Commissarissen om CEO te worden. Max Timmer werd per 1 januari 2010 tot CFO benoemd.

Interviews Exact Holding

Rondetafeldiscussie: diversiteit aan de top

Rondetafeldiscussie: diversiteit aan de top

Diversiteit loont, maar in de top van het Nederlandse bedrijfsleven schiet het nog niet erg op. Wat nu? Moet een extra paragraaf in de code-Tabaksblat bedrijven de duimschroeven aandraaien? Een Keniaanse CEO, de enige Nederlandse vrouwelijke CEO van een beursfonds en twee diversiteitkenners spreken zich uit.

Meer Interviews Exact Holding

Bestuurders in het nieuws

facebook