Fugro N.V.

Hier vindt u informatie over Fugro N.V. en zijn functionarissen.

  • Beurscode: FUR (Midcap)
  • Fugro is begonnen in 1962 en had haar beursintroductie in 1992
  • Fugro is in 50 landen actief en heeft circa 13.850 medewerkers in dienst
  • Fugro leidt op de Fugro Academy haar medewerkers intern op
  • Adres hoofdkantoor Fugro: Veurse Achterweg 10, 2264 SG LEIDSCHENDAM

Over Fugro N.V.

Fugro NV verzamelt en interpreteert gegevens uit het aardoppervlak en de ondergrond hiervan. Tevens adviseert Fugro bedrijven in het ontwikkelen van infrastructuur, zowel aan land als aan de kust en op de zeebodem. Fugro NV heeft mankracht, apparatuur, technologie en kennis te bieden voor de ontwikkeling en exploratie van natuurlijke hulpbronnen als olie en gas.

 

Olie & Gas is de belangrijkste sector waarin Fugro NV actief is. Olie en gas hebben diverse fases, waarbij Fugro nauw betrokken is. Dit zijn langetermijnprojecten die twintig tot dertig jaar in beslag kunnen nemen. Fugro zorgt ervoor dat zij tijdens deze projecten niet afhankelijk zijn van de opdrachtgevers.

Fugro NV werkt in drie divisies: Survey, Giotechniek en Geoscience.

 

Om kwaliteit van medewerkers te waarborgen, is Fugro NV in 2006 de Fugro Academy gestart. Bij deze academy kunnen medewerkers cursussen volgen. Dit geldt voor introductiecursussen tot technische achtergrondkennis en managementtrainingen. Lesmateriaal van de Fugro Academy wordt zowel klassikaal, online als virtueel aangeboden.

Organisatiestructuur Fugro NV

Fugro NV heeft diverse werkmaatschappijen. Het management van deze werkmaatschappijen rapporteert rechtstreeks aan het Uitvoerend Comité.

De Raad van Bestuur is verantwoordelijk voor de strategie, overnames en het groepsbeleid. Tevens verzorgt de Raad van Bestuur de interne coördinatie. Alle overige zaken die in het kader van efficiëntie of financiering centraal worden afgehandeld, vallen ook onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur. De Raad van Commissarissen houdt toezicht op de Raad van Bestuur.

Interviews Fugro N.V.

Erwin Hoogeveen (Fugro): 'We hebben te maken met lastige vraagstukken'

Erwin Hoogeveen (Fugro): 'We hebben te maken met lastige vraagstukken'

Hoe ga je als HR-verantwoordelijke om met de huidige coronacrisis? In deze serie interviews bevraagt Stefan Duran, branch head Benelux bij verzekeraar elipsLife, verschillende bestuurders over hun rol en visie in deze uitzonderlijke omstandigheden. Nu: Erwin Hoogeveen, chro bij bodemonderzoeker Fugro. 

Meer Interviews Fugro N.V.

Bestuurders in het nieuws

facebook