Fugro N.V.

Hier vindt u informatie over Fugro N.V. en zijn functionarissen.

  • Beurscode: FUR (Midcap)
  • Fugro is begonnen in 1962 en had haar beursintroductie in 1992
  • Fugro is in meer dan 60 landen actief en heeft meer dan 10.000 medewerkers in dienst
  • Fugro leidt op de Fugro Academy haar medewerkers intern op
  • Adres hoofdkantoor Fugro: Veurse Achterweg 10, 2264 SG LEIDSCHENDAM

Over Fugro N.V.

Fugro is wereldwijd een toonaangevende specialist op het gebied van Geo-data. Het bedrijf verzamelt en analyseert de meest uiteenlopende gegevens over de aarde en de daarop aanwezige bebouwing en infrastructuur, zowel op land als op zee. De oplossingen die Fugro biedt zijn gebaseerd op een geïntegreerde aanpak, waarbij de verzamelde Geo-data na analyse wordt voorzien van advies.


Het bedrijf werd in 1962 opgericht door Kornelis Joustra en is sinds 1992 genoteerd aan de Euronext Amsterdam. Momenteel werken er bij Fugro meer dan 10.000 mensen in meer dan 60 landen voor klanten over de hele wereld, in voornamelijk de energie- en infrastructuursector.

Organisatiestructuur Fugro NV

Fugro NV heeft diverse werkmaatschappijen. Het management van deze werkmaatschappijen rapporteert rechtstreeks aan het Uitvoerend Comité.

De Raad van Bestuur is verantwoordelijk voor de strategie, overnames en het groepsbeleid. Tevens verzorgt de Raad van Bestuur de interne coördinatie. Alle overige zaken die in het kader van efficiëntie of financiering centraal worden afgehandeld, vallen ook onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur. De Raad van Commissarissen houdt toezicht op de Raad van Bestuur.

Interviews Fugro N.V.

Erwin Hoogeveen (Fugro): 'Thuiswerken is de <i>spielerei</i> voorbij'

Erwin Hoogeveen (Fugro): 'Thuiswerken is de spielerei voorbij'

Hoe ga je als HR-verantwoordelijke om met de coronacrisis? Aan het begin van de COVID-19-pandemie sprak Stefan Duran, branch head Benelux van verzekeraar elipsLife, met verschillende bestuurders over dit onderwerp. In deze vervolgserie komen ze opnieuw aan het woord over de voorzichtige terugkeer naar het ‘nieuwe normaal’. Nu: Erwin Hoogeveen, chro van bodemonderzoeker Fugro.

Meer Interviews Fugro N.V.

Bestuurders in het nieuws

facebook