Gemalto N.V.

Hier vindt u informatie over Gemalto N.V. en zijn functionarissen.

  • Beurscode: AXALT (Groot-niet-beursgenoteerd)
  • Hoofdkantoor Gemalto: Barbara Strozzilaan 382, 1083 HN Amsterdam
  • Gemalto is wereldwijd in 47 landen actief
  • Gemalto heeft meer dan 15.000 medewerkers
  • Omzet 2018: 3 miljard
  • Gemalto is onderdeel van de Thales Group

Over Gemalto N.V.

Gemalto creëert digitale beveiligingsoplossingen en zorgt dat de consument in de digitale maatschappij makkelijk en veilig digitaal over informatie kan beschikken en delen met anderen. Bijvoorbeeld tijdens online bankieren, e-Overheiddiensten, toegang tot cloud-diensten en online zakendoen met externen.

Gemalto ontwikkelt en implementeert beveiligde software en besturingssystemen voor onder andere bankpassen, identiteitsbewijzen en machine identificatiemodules (MIM). Deze applicaties en besturingssystemen worden in een brede waaier van digitale toepassingen en diensten gebruikt en gepersonaliseerd naar de wensen van de eindgebruiker. Alle data die over de diverse toepassingen gaat, wordt door Gemalto beheerd en beveiligd. Eindgebruikers kunnen met de oplossingen van Gemalto veilig vertrouwelijke informatie delen.

Gemalto is sinds 2019 onderdeel van Thales Group.

Interviews Gemalto N.V.

Olivier Piou: 'Het geeft niet dat de buitenwereld ons niet kent'

Olivier Piou: 'Het geeft niet dat de buitenwereld ons niet kent'

Een op de twee wereldburgers loopt rond met een product van softwarebeveiliger Gemalto. Toch is het bedrijf bij het grote publiek onbekend. ‘Belangrijker is dat alle banken, mobiele operators en Fortune 500-bedrijven ons weten te vinden.’

Meer Interviews Gemalto N.V.

Bestuurders in het nieuws

facebook