Kearney

Hier vindt u informatie over Kearney en zijn functionarissen.

  • Kearney is actief in Nederland sinds 1980
  • Adres Kearney Nederland: IJdok 21, 1013 MM Amsterdam
  • Kearney heeft wereldwijd ruim 2.300 consultants werkzaam
  • Kearney heeft kantoren in meer dan 40 landen

Over Kearney

Kearney is één van de vijf wereldwijd opererende strategieconsultants. Zij wordt door haar opdrachtgevers ingehuurd om de beste beslissingen voor de organisatie te bepalen en die samen met de medewerkers van de opdrachtgever te omarmen en te implementeren.

Kearney richt zich het bepalen van strategische agendaimplementatie strategieën en processenorganisatieontwikkeling.

Kearney werkt in Nederland voornamelijk voor AEX-bedrijven en grote private ondernemingen. Sinds de overname in januari 2011 van Quintel Strategy Consulting heeft A.T. Kearney ruim tachtig medewerkers in dienst. Vanuit het Amsterdamse kantoor worden klanten in Nederland en België bediend.

Het Amerikaanse adviesbureau vindt haar oorsprong in 1926. In 1929 voegt Tom Kearney (Andrew Thomas Kearney) zich bij het bedrijf van James McKinsey. Tom Kearney wordt de eerste partner van McKinsey. Daarnaast wordt hij managing director van het McKinsey kantoor in Chicago. In 1939, na de dood van James McKinsey, splitst Kearney het bedrijf in twee delen op. Tom Kearney gaat zelfstandig verder en richt A.T. Kearney & Associates op. In 2020 werd de naam veranderd naar Kearney.

 

>> Interview met Anna Bertona en Jurgen van Weegen, partners van Kearney: A case for change!

Interviews Kearney

Alberto Prado over het samenwerken met startups

Alberto Prado over het samenwerken met startups

Samenwerken met startups zonder zelf de grenzen met de buitenwereld te openen is zinloos, vindt innovatie- en transformatieman Alberto Prado van Philips. ‘Je moet zelf ook agile worden en dezelfde taal leren spreken: eat your own dogfood.’
 

Meer Interviews Kearney

Bestuurders in het nieuws

facebook