NSI NV (voorheen Nieuwe Steen Investments)

Hier vindt u informatie over NSI NV (voorheen Nieuwe Steen Investments) en zijn functionarissen.

  • Beurscode: NSI (Smallcap)
  • Hoofdkantoor NSI: Antareslaan 69-75, 2132 JE Hoofdorp
  • De totale portefeuille van NSI heeft een waarde van €1,2 miljard en bestaat uit 95 objecten: 67 kantoren, 14 HNK's en 14 overige objecten [2018]
  • Het Nieuwe Kantoor (HNK) is het flexibele kantoorconcept van NSI

Over NSI

NSI (voorheen Nieuwe Steen Investments) is een beursgenoteerd vastgoedfonds. NSI belegt in Nederlandse kantoren en is sinds 1992 actief. Sinds 3 april 1998 zijn de aandelen van NSI aan de Amsterdamse Effectenbeurs genoteerd.

De missie van NSI luidt: "to be the leading specialist in the Dutch office market, with a strong and efficient platform that drives returns through proactive asset management, value-add initiatives and active capital recycling. NSI aims to be the partner of choice for investors looking to team up with a best-in-class operator."


In de afgelopen jaren heeft NSI zich gefocust op het verwerven van kantoren in de G4 en in economische groeicentra in Eindhoven Den Bosch en Leiden. 80% van de portefeuille ligt nu in deze 'target cities', 45% in Amsterdam, 25% overig G4 en 10% in overige 'target cities'. Daarnaast is de portefeuille
geconcentreerd; het aantal assets is afgenomen en de gemiddelde waarde per asset is gestegen.


Organisatiestructuur NSI

 

Bij NSI werkten eind 2018 46 personen inclusief drie directieleden. De dagelijkse leiding van NSI wordt uitgevoerd door de directie van NSI. De raad van commissarissen houdt toezicht op het beleid van de directie en op de algemene zaken van NSI en staat de directie met raad terzijde. 

Interviews NSI

Fred van der Drift (NSI): 'Laat elkaar niet barsten'

Fred van der Drift (NSI): 'Laat elkaar niet barsten'

Wat is de impact van de coronacrisis op de governance van bedrijven? Daarover spreekt Jesse Thiel, country manager Benelux van Diligent, in deze serie interviews met company secretaries en general counsels. Deze keer: Fred van der Drift, company secretary van vastgoedinvesteerder NSI. ‘Te woest de bijl in de wortels slaan, maakt veel kapot.

Meer Interviews NSI

Bestuurders in het nieuws

facebook