MTY Holdings NV

Hier vindt u informatie over MTY Holdings NV en zijn functionarissen.

  • Adres Hoofdkantoor Witte Molen: Moleneind 2, 4268 GD Meeuwen
  • Witte Molen is meer dan 250 jaar geleden ontstaan
  • Na de reorganisatie werken er 30 personen bij Witte Molen
  • Witte Molen N.V. is de moedermaatschappij van twee werkmaatschappijen

Over MTY Holdings NV

Witte Molen is meer dan 250 jaar geleden ontstaan, in de tijd dat molenaars in het dorpje Meeuwen hun vak uitoefenden en de fundering legden voor dit huidige bedrijf in kleindiervoeding. De holding droeg tot en met 2011 de naam Alanheri. Deze werd veranderd in Witte Molen omdat het bedrijf hun turbulente verleden wou doorbreken. De naam van het bedrijf en het merk Witte Molen stammen direct af van de witte molen. Witte Molen legde de primaire focus op het handelen in rijst, granen, zaden, peulvruchten en noten. Deze grondstoffen waren ingekocht over de hele wereld.

De activiteiten van Witte Molen zijn in maart 2013 overgenomen door de niet-beursgenoteerde branchegenoot Laroy Duvo voor circa EUR 5,4 miljoen. De beursnotering van het bedrijf, dat voor ruim 81% in handen is van investeringsmaatschappij Value8 nv (VALUE.AE), bleef tijdelijk gehandhaafd.

Het jaar 2014 stond voor moederbedrijf MTY Holdings in het teken van de verkoop van de resterende bezittingen, nadat in 2013 de operationele activiteiten van Witte Molen waren verkocht aan het Belgische Laroy Duvo. In 2015 zullen de inspanningen van MTY gericht blijven op de verkoop van het resterende onroerend goed en het onderzoeken van de mogelijkheden tot reverse listing.

Bestuurders in het nieuws

facebook