Albert Röell stapt op als ceo KPMG

Albert Röell stapt op als ceo KPMG

14-11-2017 Albert Röell stopt per 1 december als bestuursvoorzitter van KPMG. Dat heeft KPMG op 13 november 2017 bekend gemaakt.

Albert Röell legt zijn functie met ingang van 1 december 2017 neer. Röell draagt zijn bestuurstaken over en blijft vervolgens als adviseur tot 1 november 2018 verbonden aan KPMG. 

Over zijn vertrek zegt Röell het volgende: "De afgelopen twee jaar hebben wij binnen KPMG veel kunnen bewerkstelligen. Diverse zaken uit het verleden zijn opgelost en KPMG groeit weer. Ondanks deze goede resultaten hebben wij gezamenlijk vastgesteld dat de onderlinge samenwerking niet optimaal loopt. Dit heeft mij doen besluiten mijn verantwoordelijkheid te nemen en daarmee ruimte te maken voor een opvolger. Ik kan dit doen in de wetenschap dat KPMG er inmiddels veel beter voorstaat dan toen ik aantrad. Ik ervaar het als een voorrecht om een bijdrage te hebben gegeven en nog te kunnen geven aan de toekomst van dit prachtige bedrijf."

De raad van commissarissen start een proces voor de opvolging van Röell, waarbij het uitgangspunt is dat de voorzitter van buiten de organisatie komt.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook