Andrew Dickinson benoemd tot non-executive director Galapagos

Andrew Dickinson benoemd tot non-executive director Galapagos

28-03-2024 Andrew Dickinson is per 26 maart benoemd tot non-executive director bij Galapagos. Hij vervangt Daniel O'Day.

Andrew Dickinson trad in 2016 in dienst bij Gilead, de samenwerkingspartner van Galapagos, waar hij momenteel chief financial officer is. Vanuit deze rol wordt hij niet-onafhankelijk, non-executive director bij Galapagos. Voor zijn huidige rol was Dickinson hoofd van bedrijfsontwikkeling en strategie van het bedrijf. Eerder werkte Dickinson bij Lazard als wereldwijd co-head van de healthcare investment banking divisie en was hij general counsel en vice president corporate development bij Myogen dat in 2006 door Gilead werd overgenomen. Dickinson is ook lid van de board of directors van Sutter Health.

Dickinson vervangt Daniel O'Day, Gilead's voorzitter en chief executive officer (ceo), die lid was van de raad van bestuur van Galapagos van 22 oktober 2019 tot 26 maart 2024.

“Namens de raad van bestuur van Galapagos zegt Paul Stoffels, ceo en voorzitter van Galapagos, zeer verheugd te zijn om Dickinson te verwelkomen in de raad van bestuur: “Dickinson voegt waardevolle ervaring in bedrijfsontwikkeling, financiële transacties en investeringsbeslissingen toe aan onze Raad van Bestuur terwijl we ons bedrijf blijven positioneren voor waarde creatie voor al onze belanghebbenden.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook