Angelo Sacca vertrekt bij Athora Netherlands

Angelo Sacca vertrekt bij Athora Netherlands

01-11-2022 Athora Netherlands heeft op 1 november 2022 bekendgemaakt dat Angelo Sacca zijn functie per 31 december neerlegt.

Angelo Sacca trad in april 2020 toe tot de raad van bestuur van Athora Netherlands als chief strategy & commercial officer. Hij kreeg vervolgens de rol van chief transformation officer, waarin hij verantwoordelijk was voor transformatie en pensioen buy-outs & corporate development. Per 31 december verlaat hij Athora Netherlands om verder te gaan bij Athora Group. Sacca's verantwoordelijkheden zullen worden overgenomen door de andere leden van de raad van bestuur.

Roderick Munsters, voorzitter van de raad van commissarissen van Athora Netherlands, zegt over het vertrek van Sacca het volgende: 'Angelo Sacca heeft uitstekend werk geleverd door het transformatieproces van Athora Netherlands tot een volledig toegewijde, toonaangevende pensioenuitvoerder te begeleiden. Hij heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van onze pensioenuitkoopstrategie, wat heeft geleid tot een aantal succesvolle transacties. Ik wil Angelo bedanken voor zijn waardevolle bijdrage aan ons bedrijf en ik wens hem het allerbeste bij Athora Group.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook