Annemarie Jorna is Young Captain 2020

Annemarie Jorna is Young Captain 2020

30-03-2021 Annemarie Jorna is op 29 maart 2021 verkozen tot Young Captain 2020. De operations director Nederland van Accell Group ontving de award, die voor de zestiende keer werd uitgereikt, tijdens een live uitzending.

De Young Captain 2020 wordt uitgereikt aan de meest getalenteerde, jonge businessleider, die op weg is naar de top van het bedrijfsleven. Annemarie Jorna is operations director Nederland bij Accell Group, waar zij ook onderdeel is van het internationale operations leadership team. In 2007 begon zij haar carrière als trainee bij FrieslandCampina. Na diverse functies groeide ze door en gaf leiding aan een internationaal opererend team en leide een omvangrijke reorganisatie voor internationale supply chain-regio’s. Sinds 2019 werkt ze bij Accell. Annemarie Jorna wist de jury te overtuigen met haar leiderschapsvaardigheden, communicatiestijl en analytische manier van denken, waarmee ze op een creatieve manier de veranderingen en transformatie van de organisatie leidt.

In de finale stond Annemarie Jorna naast Igno Schings, directeur inkomensverzekeringen bij Nationale-Nederlanden, en Rob van Brunschot, country and commercial leader bij Signify in Zweden. Eerder dit jaar gingen de drie finalisten van de Young Captain award met elkaar in gesprek over het belang van purpose. Dit rondetafelgesprek is gepubliceerd in Management Scope 03 2021.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook