Arnold Sporrel wordt chief operations officer bij Intergamma

Arnold Sporrel wordt chief operations officer bij Intergamma

22-07-2021 Op 21 juli 2021 heeft Intergamma bekendgemaakt Arnold Sporrel te benoemen tot chief operations officer. Vanaf 16 augustus 2021 start Sporrel in zijn nieuwe functie.

Arnold Sporrel zal in de functie van chief operations officer bij Intergamma verantwoordelijk zijn voor de winkeloperatie van de eigen winkels en de operationele begeleiding van de winkels van de franchisenemers in Nederland en België. Eerder vervulde Sporrel verschillende functies bij MediaMarkt. Zo was hij van 2014 tot 2017 chief operations officer in Spanje en Portugal en daarna ceo MediaMarkt Nederland. Met zijn ervaring in retail zal zijn bijdrage gericht zijn op de executie van de strategie naar een retailorganisatie om de klanten in Nederland en Belgïe maximaal te ondersteunen.

Het bestuur van Intergamma laat weten blij te zijn met de komst van Arnold Sporrel. De leden heten hem van harte welkom en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol. Arnold Sporrel zelf laat weten heel veel zin te hebben in zijn start bij Intergamma. ‘Tijdens de sollicitatiegesprekken voelde ik me direct aangetrokken door de ambitie van Intergamma, in combinatie met de sterke roots van ondernemerschap en ‘Hollandse’ nuchterheid. Ik wil me eerst goed verdiepen in de organisatie, alle mensen die er werken en de plannen die er liggen’, aldus Sporrel.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook