CEO Fugro stapt na elf maanden op

CEO Fugro stapt na elf maanden op

19-11-2012 Arnold Steenbakker, sinds januari 2012 CEO van Fugro, stapt op. Steenbakker en de raad van commissarissen hebben een onoverbrugbaar verschil in visie op het te voeren beleid, aldus het persbericht van Fugro.

Arnold Steenbakker werkte sinds 2001 bij Fugro. Hij was aanvankelijk als Chief Operating Officer (COO) verantwoordelijk voor de landactiviteiten van de divisie Geotechniek. In 2012 volgde hij Klaas Wester op als CEO. Volgens het persbericht gaan Steenbakker en Fugro in goed overleg uit elkaar.

Steenbakker wordt opgevolgd door vice-bestuursvoorzitter Paul van Riel.

Volgend jaar weer een bestuurswisseling
In mei 2013 vindt nog een bestuurswisseling plaats. Jakob Ruëgg gaat dan met pensioen. Hij wordt opgevolgd door Steve Thomson en Mark Heine.

Paul van Riel
De nieuwe bestuursvoorzitter Paul van Riel is sinds 2001 werkzaam bij Fugro. Hij is mede-oprichter van Jason Geosystems, dat destijds door Fugro werd overgenomen. Van Riel is in maart 2004 benoemd als lid van de directieraad en Chief Operating Officer van de Development & Production activiteiten van de divisie Geoscience.

In 2006 werd Paul van Riel lid van de Raad van Bestuur. Hij was onder meer als COO verantwoordelijk voor de Onshore Geotechniek activiteiten. In januari 2012, toen Arnold Steenbakker CEO werd, werd Van Riel vice-voorzitter van de Raad van Bestuur.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook