Bart de Jong nieuwe cfo ICT Group

Bart de Jong nieuwe cfo ICT Group

21-07-2023 ICT Group heeft bekendgemaakt dat Bart de Jong per 1 september 2023 wordt benoemd als nieuwe cfo. Hij volgt Jan Willem Wienbelt op.

Jan Willem Wienbelt wordt bedankt voor zijn niet aflatende inzet en bijdrage aan het succes van ICT Group. Hij begon tien jaar geleden als cfo bij ICT Group en in die tijd heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt. 

Met Bart de Jong haalt ICT Group een zeer ervaren en allround cfo in huis, aldus het bedrijf. Zij noemen hem een cfo met "een indrukwekkende staat van dienst." Tot voor kort was Bart de Jong cfo van Cyclomedia Technology en eerder bekleedde hij leidinggevende financiële posities bij onder meer KPN, USG People en Ordina. 

President-commissaris Theo van der Raadt: "We hebben er alle vertrouwen in dat Bart de Jong kan bijdragen aan de ambitie van ICT Group om een toonaangevende Europese leverancier van industriële technologieoplossingen te zijn. ICT Group blijft volledig gefocust op het uitvoeren van haar buy-and-build strategie, waarbij gezonde groei wordt gecombineerd met selectieve acquisities."

Met ingang van 1 september 2023 zal de raad van bestuur van ICT Group bestaan uit ceo Karim Henkens, cfo Bart de Jong en coo Roy Jansen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook