Bert Meerstadt opvolger Aad Veenman

Bert Meerstadt opvolger Aad Veenman

06-01-2009 Bert Meerstadt (46) volgt per 1 januari 2009 Aad Veenman op bij de NS. Deze is na 7 dienstjaren met pensioen gegaan.

Meerstadt maakt sinds 2001 deel uit van de NS-directie. In die periode was hij direct verantwoordelijk voor diverse bedrijfsonderdelen, waaronder NS Poort (NS Stations en NS Vastgoed), NS Commercie, NS Reizigers, NS Internationaal en NS Hispeed.

"Uitdagende opgave"
Bert Meerstadt is verheugd over zijn benoeming. "In de afgelopen jaren hebben wij met alle medewerkers NS op de kaart gezet. De prestaties van het bedrijf zijn sterk verbeterd, de komende jaren willen wij de opgaande lijn van groei en kwaliteit vasthouden. Dat is een uitdagende opgave. Daarnaast zijn wij onze activiteiten aan het uitbreiden om de reis van deur tot deur voor onze klanten zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Dat is ook duidelijk zichtbaar op en rond stations. Met veel enthousiasme wil ik dit succes samen met alle collega’s voortzetten. Dat is in het belang van onze klanten, onze medewerkers en de bereikbaarheid van Nederland".

Lees ook:
> Biografie Bert Meerstadt
> Biografie Aad Veenman
> Directie NS

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook