Bianca Tetteroo nieuw bestuurslid Achmea

05-06-2015

Bianca Tetteroo nieuw bestuurslid Achmea

Tetteroo is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Achmea. Zij vervult hiermee de plaats in het bestuur die is vrijgekomen door het recente vertrek van Danny van der Eijk.

Aantreden Tetteroo
Bianca Tetteroo is sinds 2009 werkzaam bij Achmea en wordt per 15 juni 2015 lid van de Raad van Bestuur van het bedrijf. Tetteroo wordt in haar nieuwe functie verantwoordelijk voor pensioenen, levensverzekeringen, vermogensbeheer en Achmea Bank. Willem van Duin, CEO van Achmea, zegt trots te zijn om Tetteroo te mogen verwelkomen in de Raad van Bestuur. Bianca Tetteroo begon haar loopbaan bij het accountantskantoor Paardekooper & Hoffman (nu Mazars) en werkte vervolgens van 1996 tot 2009 bij Fortis.

Vertrek Van der Eijk
De functie als lid van de Raad van Bestuur van Achmea was vrijgekomen door het recente vertrek van Danny van der Eijk. Op 1 mei 20015 werd plotseling bekend gemaakt dat Van der Eijk per direct zou aftreden. 

Lees meer
> Nieuwsbericht over het vertrek van Van der Eijk

Interview met Bianca Tetteroo

Bianca Tetteroo (Achmea) over innovatie

Bianca Tetteroo (Achmea) over innovatie

Bianca Tetteroo wil bouwen aan herstel van vertrouwen in de financiële sector – in het bijzonder Achmea. Hoe? Door te innoveren en snel in te spelen op grote maatschappelijke thema’s. ‘Mensen vertrouwen er niet meer automatisch op dat het wel goed komt met hun pensioen, ze willen zélf het roer in handen hebben.’
 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook