Bianca Tetteroo nieuw bestuurslid Achmea

Bianca Tetteroo nieuw bestuurslid Achmea

05-06-2015 Tetteroo is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Achmea. Zij vervult hiermee de plaats in het bestuur die is vrijgekomen door het recente vertrek van Danny van der Eijk.

Aantreden Tetteroo
Bianca Tetteroo is sinds 2009 werkzaam bij Achmea en wordt per 15 juni 2015 lid van de Raad van Bestuur van het bedrijf. Tetteroo wordt in haar nieuwe functie verantwoordelijk voor pensioenen, levensverzekeringen, vermogensbeheer en Achmea Bank. Willem van Duin, CEO van Achmea, zegt trots te zijn om Tetteroo te mogen verwelkomen in de Raad van Bestuur. Bianca Tetteroo begon haar loopbaan bij het accountantskantoor Paardekooper & Hoffman (nu Mazars) en werkte vervolgens van 1996 tot 2009 bij Fortis.

Vertrek Van der Eijk
De functie als lid van de Raad van Bestuur van Achmea was vrijgekomen door het recente vertrek van Danny van der Eijk. Op 1 mei 20015 werd plotseling bekend gemaakt dat Van der Eijk per direct zou aftreden. 

Lees meer
> Nieuwsbericht over het vertrek van Van der Eijk

Interview met Bianca Tetteroo

Deze drie topvrouwen zien een ‘<i>cut the crap</i>-mentaliteit’ ontstaan

Deze drie topvrouwen zien een ‘cut the crap-mentaliteit’ ontstaan

10-06-2020 De crisis zorgt voor nieuw licht op risicomanagement en de kracht van purpose, concluderen bestuurders van APG, ABN AMRO en Achmea in een gesprek over leidinggeven in crisistijd. ‘De crisis heeft laten zien dat de strategie klopt, maar dat de executie veel sneller en beter kan.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook