Boudewijn Gerner onderscheiden met CFO Award 2011

Boudewijn Gerner onderscheiden met CFO Award 2011

17-06-2011 Imtech CFO Boudewijn Gerner heeft de CFO Special Achievement Award 2011 gewonnen. Hij ontving de prijs voor zijn bijdrage aan de overnamestrategie van de technische dienstverlener.

Zo nam Imtech in 2010 negen bedrijven over met een gezamenlijk omzet van 290 miljoen euro. Boudewijn Gerner, naast CFO van Imtech ook voorzitter van het acquisitieteam, wordt als drijvende kracht gezien achter deze overnames.

Boudewijn Gerner
De jury van de CFO Awards 2011 was ook onder de indruk van Boudewijn Gerner’s ondernemersvisie en leiderschap als financieel bestuurder van Imtech.

Imtech
Volgens de jury weet Imtech CFO Gerner, ondanks een sterk gedecentraliseerde organisatie, veel verantwoordelijkheid decentraal neer te leggen. Desalniettemin weet hij een strakke centrale aansturing te realiseren op het gebied van rapportage en verslaglegging.

Smits-Nusteling
Naast Boudewijn Gerner kreeg ook Carla Smits-Nusteling (CFO KPN) de CFO Award 2011 uitgereikt voor haar prestaties op het gebied van talentmanagement met het ‘Best in Finance’-programma.

Lees ook:
> Smits-Nusteling wint CFO Award 2011
> CV Boudewijn Gerner, CFO Imstech

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook