Caroline Puechoultres nieuwe cco Unibail-Rodamco-Westfield

Caroline Puechoultres nieuwe cco Unibail-Rodamco-Westfield

15-06-2021 Unibail-Rodamco-Westfield (URW) heeft op 15 juni 2021 aangekondigd Caroline Puechoultres met ingang van 15 juli te benoemen tot chief customer officer en lid van de raad van bestuur.

Caroline Puechoultres neemt per 15 juli de rol over van Michel Dessolain, die als interim cco fungeerde. Dessolain zal een nieuwe rol op zich nemen en als permanente gast in de raad van bestuur blijven fungeren. Puechoultres zal als chief customer officer verantwoordelijk zijn voor de groei en verbetering van het zakelijke en consumentenaanbod van URW door onder meer het verder benutten van data-analyses, het ontwikkelingen van media-inkomsten en het uitbreiden van omnichannel-diensten als click & collect. Daarnaast stimuleert zij innovatie en de marketing en branding. Jean-Marie Tritant, ceo van Unibail-Rodamco-Westfield, zegt hierover: ‘De expertise van Caroline Puechoultres zal ons helpen de klantgerichte transformatie die al aan de gang is te versnellen, ervoor zorgen om kwaliteitservaringen blijven te creëren, aan de verwachtingen van de klant te voldoen en deze te overtreffen, en het merk Westfield versterken.’

Eerder werkte Caroline Puechoultres voor Carrefour Market als sales & strategy director en was zij lid van het senior management team van het bedrijf in Frankrijk. Daarvoor heeft Puechoultres ervaring opgedaan met het managen van internationale projecten en teams in diverse functies bij onder andere Procter & Gamble, Intermarché, Tiscali en Club Med.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook