Hijmans van den Bergh nieuwe topvrouw Boer & Croon

Hijmans van den Bergh nieuwe topvrouw Boer & Croon

20-01-2011 Cateautje Hijmans van den Bergh is aangesteld als nieuwe topvrouw van Boer & Croon. Zij is de opvolger van Rob van der Laan, die zijn voorzitterschap reeds heeft neergelegd.

Sinds 2002 was Hijmans van den Bergh werkzaam als partner bij Boer & Croon. Later nam zij ook de functie directievoorzitter van Boer & Croon Consultancy op zich.

Cateautje Hijmans van den Bergh
Voordat Cateautje Hijmans van den Bergh in dienst kwam bij Boer & Croon, had zij al ruim tien jaar ervaring opgedaan in de financiële wereld bij Bank Mees & Hope (nu Fortis/Meespierson). Daar voerde zij o.a. financieringsprojecten uit voor grote corporaties in binnen- en buitenland.

Boer & Croon
Cateautje Hijmans van den Bergh wordt bij Boer & Croon zeer gewaardeerd om haar doortastendheid en tevens oog voor persoonlijke details.

Nevenactiviteiten

De betrokkenheid van Hijmans van den Bergh is ook terug te zien in haar nevenactiviteiten. Zo is zij naast haar nieuwe functie als bestuursvoorzitter van Boer & Croon ook actief voor de Nieuwe Kerk en lid van de adviesraad bij Stichting Internationale Spinozaprijs.

Stichting Streetcorner
Daarnaast zet de nieuwe topvrouw van Boer & Croon zich in voor groepen jongeren en verslaafden bij Stichting Streetcornerwork in Amsterdam.

Rob van der Laan
Haar voorganger, Rob van der Laan, is afgetreden als voorzitter van de directie bij het managementadviesbureau vanwege de driejaarlijkse bestuurswisseling bij Boer & Croon.

Topvrouw Hijmans van den Bergh
Noemenswaardig is dat Boer & Croon met de benoeming van Cateautje Hijmans van der Bergh na 37 jaar weer een vrouw aan het hoofd heeft staan.

Lees ook:
> Biografie Cateautje Hijmans van den Bergh, bestuursvoorzitter Boer & Croon
> Commissaris van Het Concertgebouw: Cateautje Hijmans van den Bergh
> Biografie Maarten Vijverberg, lid RvB Boer & Croon
> Biografie Jos Zandhuis, bestuurder Boer & Croon
> Willem Cramer partner bij Boer & Croon

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook