Catherine Moukheibir nieuwe commissaris OctoPlus

Catherine Moukheibir nieuwe commissaris OctoPlus

16-04-2012 OctoPlus heeft Catherine Moukbeihir voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen. Bij de volgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal over haar benoeming worden gestemd.  

Catherine Moukbeihir (52) is op dit moment Senior Advisor Finance en lid van de Executive Board van het Franse farmaceutische bedrijf Innate Pharma. Voorheen was zij onder meer CFO van het Belgische Movetis. In die functie begeleidde zij de beursgang van de onderneming en de overname door Shire.

Financiën en farmacie
Moukbeihir geldt als zeer ervaren op het gebied van financiën en farmacie. Voor zij CFO werd bij de Belgische farmaceut Movetis, was zij werkzaam bij het Spaanse Zeltia, maker van farmaceutische en chemische consumentenproducten. Daarvoor werkte zij bij Salomon Smith Barney en Morgan Stanley.

Hans Stellingsma
Tegelijk met de voordracht van Moukbeihir maakt OctoPlus bekend dat Hans Stellingsma, voorzitter van de Raad van Commissarissen, per 15 april "wegens persoonlijke redenen" is teruggetreden. Stellingsma was sinds 2001 lid en voorzitter van de RvC van OctoPlus. Het voorzitterschap wordt overgenomen door Staf Van Reet.

Hans Stellingsma is op dit moment directielid bij Simac en commissaris bij onder meer Twinning, Novamedia en MTel.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook