CFO Cees van Rijn van Nutreco met pensioen

CFO Cees van Rijn van Nutreco met pensioen

10-02-2011 Cees van Rijn, CFO van Nutreco, gaat op 30 september van dit jaar met pensioen. Hij zal per die datum worden opgevolgd door registeraccountant Gosse Boon.

De 64-jarige Cees van Rijn is sinds 2001 werkzaam als CFO en lid van de Raad van Bestuur van Nutreco. Daarvoor was hij vier jaar lang in dienst bij Sara Lee Meats Europe, waar Van Rijn tevens de functie van CFO bekleedde.

Cees van Rijn

In de periode 1991 tot 1997 was Van Rijn CFO bij McCain Group. Daar gaf hij als financieel directeur leiding aan de regio Noord-Europa.

Loopaan Nutricia
Cees van Rijn begon zijn carrière bij Nutricia, waar hij na zijn studie Nederlands Recht terecht kwam op verschillende financiële en marketingposities. Ook heeft de financieel topman nog enkele jaren gewerkt als CFO van de Verto Wire Ropes divisie.

In 2007 werd Cees van Rijn verkozen tot CFO van het jaar.

Lees ook:
> Biografie Cees van Rijn, CFO Nutreco met pensioen
> Biografie Wout Dekker, CEO Nutreco
> Wout Dekker CEO Nutreco: sustainability zit in ons DNA
> Herna Verhagen nieuw lid RvC Nutreco
> Biografie Herna Verhagen

> Corporate Governance Nutreco

Interview met Cees van Rijn

Damage controllers

Damage controllers

27-01-2016 Hoe ga je om met de publieke opinie en incidenten die complete sectoren zwaar aangerekend worden? De zwaargewichten aan onze discussietafel streven naast transparantie en zelfregulering ook naar eenheid binnen sectoren die zich kenmerken door diversiteit.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook