Cindy van Atteveldt nieuwe cro BNG Bank

Cindy van Atteveldt nieuwe cro BNG Bank

18-02-2021 BNG Bank heeft per 15 februari 2021 Cindy van Atteveldt benoemd tot nieuwe chief risk officer van het bedrijf. Daarnaast is zij benoemd tot lid van de raad van bestuur.

Cindy van Atteveldt neemt in de raad van bestuur de rol over van John Reichardt. Van Attenveldt heeft bijna vijfentwintig jaar ervaring in de bancaire sector. Vanaf 2016 is zij werkzaam geweest als cfo en cro bij a.s.r. bank, waar zij verantwoordelijk was voor finance, risk en balansmanagement. In 1996 startte Van Atteveldt haar carrière bij ABN Amro, waarna zij in 2002 bij Interbank, de dochteronderneming van ABN Amro, een risk management-afdeling opzette. Van 2007 tot 2014 was zij cro en coo bij Credit Agricole Consumer Finance NL.

Marjanne Sint, voorzitter van de raad van commissarissen van BNG Bank: ‘Wij zijn ervan overtuigd dat BNG Bank met Cindy van Attenveldt een gekwalificeerde cro krijgt, met veel ervaring in de bankensector. De raad van commissarissen is blij daar te kunnen presenteren als opvolger van John Reichardt, die van grote betekenis is geweest voor BNG Bank.’

Met de komst van Cindy van Attenveldt bestaat de raad van bestuur uit Gita Salden, Olivier Labe en Cindy van Attenveldt. Jaco van Goudswaard is de beoogd chief operating officer. Daarnaast zal er nog een chief commercial officer benoemd worden.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook