Dennis Dijkstra vertrekt bij Flow Traders, Mike Kuehnel opvolger

Dennis Dijkstra vertrekt bij Flow Traders, Mike Kuehnel opvolger

18-11-2022 Flow Traders heeft op 18 november bekendgemaakt dat Dennis Dijkstra afziet van een nieuwe termijn als ceo. Mike Kuehnel wordt voorgedragen als nieuwe ceo.

Dennis Dijkstra is al sinds 2009 werkzaam bij Flow Traders. Eerst als cfo, vanaf 2014 als co-ceo en sinds 2019 als ceo. Hij heeft de raad van commissarissen laten weten niet beschikbaar te zijn voor een nieuwe termijn.

Per 1 februari 2023 neemt Mike Kuehnel het stokje over. Hij is sinds september 2021 cfo bij Flow Traders en was daarvoor lange tijd partner bij Bain & Company. Dijkstra blijft nog tot eind april beschikbaar als adviseur.

De raad van commissarissen is de zoektocht naar een nieuwe chief risk and financial officer gestart.

President-commissaris Rudolf Ferscha: 'Namens de raad van commissarissen wil ik Dennis Dijkstra hartelijk danken voor zijn veertien jaar toegewijde dienst aan Flow Traders en zijn belangrijke bijdrage om het bedrijf te brengen waar het nu is. Onder Dennis' ondernemende leiding is Flow Traders uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende liquiditeitsaanbieders en het voltooien van de succesvolle beursgang in 2015 is een van de vele hoogtepunten van zijn lange ambtstermijn. Dennis kan met uitzonderlijke trots terugkijken op zijn tijd bij Flow Traders en we wensen hem veel succes met zijn toekomstige inspanningen. We zijn verheugd dat Mike Kuehnel de rol van ceo op zich zal nemen. Hij zal, samen met Folkert Joling en het nieuw opgerichte executive committee, zorgen voor de uitvoering van de ambitieuze groeistrategie van Flow Traders.'

Interview met Dennis Dijkstra

'Met sport blazen we stoom af'

'Met sport blazen we stoom af'

18-12-2019 Zelf fietst en kickbokst hij graag, maar Flow Traders-ceo Dennis Dijkstra spreekt nog liever over de sportcultuur op kantoor. Dijkstra heeft Kaya Gezgin, personal trainer in dienst van Flow Traders, gevraagd mee te doen aan het interview. 'Mijn kinderen denken dat Flow Traders een sportmerk is!'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook