Corbion draagt Dessi Temperley voor als commissaris

Corbion draagt Dessi Temperley voor als commissaris

29-03-2021 Corbion is voornemens om Dessi Temperley te benoemen als lid van de raad van commissarissen. Dat maakt het bedrijf op 29 maart 2021 bekend.

Dessi Temperley heeft uitgebreide financiële expertise, technische boekhoudkundige ervaring, commercieel inzicht en kennis van Europese markten. Tot voor kort was Temperley group cfo van Beiersdorf. Daarvoor werkte zij veertien jaar bij Nestlé, waaronder als cfo van Nestlé Zuidoost-Europa, cfo Nestlé Purina EMENA en als head investor relations. Eerder vervulde zij financiële posities bij Cable & Wireless in Rusland en het Verenigd Koninkrijk, nadat zij haar carrière startte bij Shell als managementaccountant. Sinds mei 2020 is zij non-executive director bij Coca-Cola European Partners. 

De voordracht van Dessi Temperley wordt tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 19 mei 2021 voorgelegd. Mathieu Vrijsen, voorzitter van de raad van commissarissen van Corbion, laat weten: ‘Namens de rvc ben ik verheugd dat Dessi Temperley onze financiële en audit expertise verder zal versterken en haar benoeming zal ook de diversiteit in de raad verder vergroten.’ Bij goedkeuring zal de benoeming vanaf het einde van de ava van kracht zijn.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook