SNS Reaal benoemt Dick Okhuijsen tot lid raad van bestuur

SNS Reaal benoemt Dick Okhuijsen tot lid raad van bestuur

03-06-2009 Dick Okhuijsen zal per 1 september in dienst treden bij SNS Reaal. De verzekeraar wil Okhuijsen benoemen tot lid raad van bestuur. Dat heeft SNS Reaal woensdag bekendgemaakt.

Dick Okhuijsen bekleedde twaalf jaar diverse managementfuncties bij ING Groep in Nederland en Nationale-Nederlanden. Hij is sinds 1990 in dienst bij ING Groep. Zijn huidige functie is chief executive officer van ING Life Insurance Company Ltd in Japan. Okhuijsen was onder meer werkzaam bij Nationale-Nederlanden als team manager Actuarissen en regional director.

Verantwoordelijk voor Reaal en Zwitserleven
Dick Okhuijsen wordt binnen de raad van bestuur voornamelijk verantwoordelijk verzekeringsactiviteiten van REAAL en Zwitserleven. Okhuijsen zal na zijn benoeming ook deel uitmaken van de statutaire directie van SNS Bank N.V. en REAAL Verzekeringen N.V. De benoeming van Okhuijsen zal tijdens de geplande BAVA in de tweede helft van 2009, waarin het nieuwe arbeidsvoorwaardelijke pakket van de top van SNS REAAL zal worden voorgesteld, worden toegelicht.

Het adviesrecht van de Centrale Ondernemingsraad en de gebruikelijke goedkeuringen van de toezichthouders zijn van toepassing op de benoeming van Okhuijsen.

Lees ook:
> Biografie Dick Okhuijsen
> SNS Reaal: 504 miljoen euro verlies in 2008
> SNS Reaal wil Latenstein benoemen tot nieuwe CEO
> SNS Reaal investeert in Brits klimaatfonds
> SNS Reaal koopt Nederlandse en Belgische Zwitserleven

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook