Dorothee van Vredenburch lid bestuur De Brauw Blackstone Westbroek

Dorothee van Vredenburch lid bestuur De Brauw Blackstone Westbroek

28-11-2019 Dorothee van Vredenburch is benoemd tot executive partner en lid van het bestuur van De Brauw Blackstone Westbroek.

Dorothee van Vredenburch was tussen 2014 en 2018 chief commercial officer bij NN Group. Zij zal per 1 januari 2020 in haar nieuwe functie starten. Zij zal samen met managing partner Marnix Leijten en practice partner Anja Mutsaers het driekoppige bestuur vormen.

Managing partner Marnix Leijten zegt over de benoeming het volgende: 'Dorothee's uitgesproken visie op leiderschap in een onderneming, waaronder de noodzaak van een gebalanceerde focus op purpose, people en performance, sluit nauw aan bij onze toekomstvisie voor De Brauw.'

Meer over Dorothee van Vredenburch

Wijzigingen executive committee NN Group

Wijzigingen executive committee NN Group

16-08-2018 NN Group heeft wijzigingen in zijn executive committee aangekondigd. De wijzigingen komen voort uit een focus op de langetermijnstrategie van het bedrijf.

Interview met Dorothee van Vredenburch

Levend stratego

Levend stratego

10-11-2015 Hoe zorg je ervoor dat een strategie landt binnen je organisatie? De deelnemers aan de rondetafel zijn het met elkaar eens: naast aandacht voor de lange termijn is het ook een kwestie van durven en gezond opportunisme.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook