Edo van den Assem nieuwe president-commissaris Eneco

Edo van den Assem nieuwe president-commissaris Eneco

19-04-2012 Eneco heeft Edo van den Assem benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Hij zal president-commissaris worden en vertrekkend voorzitter Klaas Westdijk opvolgen.  

Edo van den Assem is CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van TBI Holdings, een van de grootste techniek- en bouwconcerns van Nederland.

Klaas Westdijk
Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders is Klaas Westdijk afgetreden als voorzitter van de Raad van Commissarissen. Westdijk was sinds 2000 voorzitter en treedt statutair af na drie termijnen te hebben gediend.

Klaas Westdijk was voorheen onder meer CEO van Connexxion. Op dit moment is hij vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen van FD Mediagroep en commissaris bij VastNed.

Edo van den Assem
Voor hij bij TBI Holdings bestuursvoorzitter werd, was Edo van den Assem CEO van de concurrent, Cofely Nederland. Daarvoor bekleedde hij diverse directiefuncties bij onder andere Hagemeyer, DAF Trucks en Alcatel Nederland. Hij begon zijn carrière bij Fokker.

Van den Assem is tevens commissaris bij MCB International in Valkenswaard en bij Flight Simulation Company en Intersafe Groeneveld, beide belangen van HAL Investments.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook