Edwin Hageman nieuwe CEO BT Benelux

Datum: 03-12-2010

Edwin Hageman nieuwe CEO BT Benelux

Edwin Hageman wordt op 1 januari 2011 de nieuwe CEO van BT Benelux. Hij volgt Bas Burger op, die onlangs startte als president van BT Global Services.

Naast Ben Verwaayen en Bas Burger is Edwin Hageman een van de weinige Nederlanders die aan het roer komt te staan van de buitenlandse onderneming. Als CEO van BT Benelux zal Hageman rapporteren aan Luis Alvarez, president BT EMEA en BT Latijns-Amerika.

Netwerkbedrijf Infonet
Voor Hageman in dienst kwam bij het voormalige British Telecom, werkte hij als Managing Director Veiligheids- en Mobiliteitsdiensten voor het Amerikaanse netwerkbedrijf Infonet.

Edwin Hageman
Toen Infonet in 2005 door BT werd overgenomen ging Hageman mee. Destijds speelde hij een belangrijke rol bij de integratie van Infonet's diensten in het portfolio van BT.

BT Benelux
Daarna trad Hageman in 2007 toe tot het Benelux executive team. In die rol was hij onder meer verantwoordelijk voor strategie, producten en marketing. Ook is hij het BTGS Enterprise Product Portfolio in de regio Europa, Latijns-Amerika, en Azië-Pacific onder zijn hoede gehad.

Topman BT Luis Alvares
Topman Luis Alvares zegt vertrouwen te hebben in Edwin Hageman. 'ik ben ervan overtuigd dat hij met succes de Benelux-organisatie zal leiden', aldus Alvares in een toelichting op de benoeming.

Lees ook:
> Biografie Edwin Hageman, CEO BT Benelux
> Bas Burger gepromoveerd tot BT President Global Commerce
> Biografie Ben Verwaayen, oud topman BT
> Ben Verwaayen treedt af bij British Telecom als CEO
> Ben Verwaayen wordt CEO Alcatel-Lucent