Eelco Hoekstra wordt nieuwe topman Vopak

Eelco Hoekstra wordt nieuwe topman Vopak

23-08-2010 Eelco Hoekstra wordt de nieuwe topman van Vopak. Hij volgt per 1 maart 2011 John Paul Broeders op, die dan begint als bestuursvoorzitter bij SHV Holding.

Sinds 2003 is Eelco Hoekstra werkzaam bij Vopak. Hij begon zijn carrière als managing director van Vopak Horizon Fujairah in de Verenigde Arabische Emiraten en werd in 2005 divisie-president van de regio Latijns Amerika. 

Topman Vopak
Eelco Hoekstra is momenteel actief als Vopak's divisie-president Azië. In zijn toekomstige functie als CEO van het tankopslagbedrijf zal hij ondersteund worden door de huidige bestuursleden Jack de Kreij, CFO van Vopak en tevens Frits Eulderink.

SHV Holding
Rondetafel: ‘Als ik de botte bijl kan hanteren, doe ik dat'

Lees ook:
> Raad van Bestuur Vopak
> Raad van Commissarissen Vopak

Meer over Eelco Hoekstra

Eelco Hoekstra vertrekt als ceo bij Vopak

Eelco Hoekstra vertrekt als ceo bij Vopak

20-10-2021 Op 20 oktober 2021 heeft Vopak bekendgemaakt dat Eelco Hoekstra afscheid neemt van zijn rol als ceo. Hoekstra vervolgt zijn loopbaan als lid van de raad van bestuur van SHV. Dick Richelle wordt de opvolger van Hoekstra en zal per 1 januari 2022 starten als nieuwe ceo.

Interview met Eelco Hoekstra

Eelco Hoekstra (Vopak):  'Het belang van het stakeholdermodel is nu wel blootgelegd'

Eelco Hoekstra (Vopak): 'Het belang van het stakeholdermodel is nu wel blootgelegd'

26-08-2020 Geen lopende projecten uitgesteld, niemand hoeven te ontslaan en geen noodzaak voor overheidssteun... Ondanks COVID-19 staat internationaal tankopslagbedrijf Vopak er goed voor. Des te meer reden om ceo Eelco Hoekstra aan het woord te laten over de lessons learned in deze crisis. ‘Mensen moeten niet denken dat we straks nog steeds het oude bedrijf zijn.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook