Eelco Hoekstra wordt nieuwe topman Vopak

23-08-2010

Eelco Hoekstra wordt nieuwe topman Vopak

Eelco Hoekstra wordt de nieuwe topman van Vopak. Hij volgt per 1 maart 2011 John Paul Broeders op, die dan begint als bestuursvoorzitter bij SHV Holding.

Sinds 2003 is Eelco Hoekstra werkzaam bij Vopak. Hij begon zijn carrière als managing director van Vopak Horizon Fujairah in de Verenigde Arabische Emiraten en werd in 2005 divisie-president van de regio Latijns Amerika. 

Topman Vopak
Eelco Hoekstra is momenteel actief als Vopak's divisie-president Azië. In zijn toekomstige functie als CEO van het tankopslagbedrijf zal hij ondersteund worden door de huidige bestuursleden Jack de Kreij, CFO van Vopak en tevens Frits Eulderink.

SHV Holding
Rondetafel: ‘Als ik de botte bijl kan hanteren, doe ik dat'

Lees ook:
> Raad van Bestuur Vopak
> Raad van Commissarissen Vopak

Interview met Eelco Hoekstra

Eelco Hoekstra en Ben Noteboom in gesprek over hun samenwerking

Eelco Hoekstra en Ben Noteboom in gesprek over hun samenwerking

Passief op de winkel passen is aan Vopak-ceo Eelco Hoekstra en president-commissaris Ben Noteboom niet besteed: Hoekstra wil het tankopslag- en distributiebedrijf digitaliseren en door de energietransitie loodsen, Noteboom steunt hem in die missie. ‘Onze samenwerking is erg intuïtief.’

Vopak Topman Eelco Hoekstra: ‘We willen winnen'

Vopak Topman Eelco Hoekstra: ‘We willen winnen'

Het succes van wereldmarktleider Koninklijke Vopak is het gevolg van een strategie die draait om vooruitkijken.Topman Eelco Hoekstra: ‘We hebben goed op het netvlies hoe onze strategie in verschillende scenario’s uitpakt.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook