Elisabeth Bourqui benoemd als nieuwe commissaris bij Athora Netherlands

Elisabeth Bourqui benoemd als nieuwe commissaris bij Athora Netherlands

16-11-2021 Per 16 november 2021 is Elisabeth Bourqui met goedkeuring van De Nederlandsche Bank benoemd als nieuwe commissaris van Athora Netherlands.  

Elisabeth Bourqui heeft ervaring op gebied van verschillende commissariaat- en senior managementfuncties in de pensioen-, vermogensbeheer-, en adviessector. Zo is zij sinds 2020 actief als CEO en medeoprichter bij BERG Capital Elisabeth Management, een belegginsadviesbureau, en al zeven jaar commissaris bij Vontobel Group. Zij heeft een master en een PhD in de wiskunde, beide behaald aan de ETH in Zürich.

Roderick Munsters, voorzitter van de raad van commissarissen van Athora Netherlands: “Ik heet Elisabeth van harte welkom als nieuw lid van de raad van commissarissen. In haar carrière heeft ze indrukwekkende kennis verzameld over pensioenmanagement en uitgebreide leiderschapservaring opgedaan. Met de benoeming van Elisabeth als nieuwe commissaris, is de raad  van commissarissen nu op volle kracht en zullen we doorwerken aan de strategie om Athora Netherlands de leidende levens- en pensioen verzekeraar in Nederland te maken.”

De huidige raad van commissarissen van Athora Netherlands bestaat uit Roderick Munsters, Pierre Lefèvre, Hanny Kemna, Floris Deckers, Michele Bareggi, en Elisabeth Bourqui.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook