Eric Kuisch wordt coo Eurofiber Group

Eric Kuisch wordt coo Eurofiber Group

28-10-2019 Eric Kuisch wordt per 1 januari 2020 chief operating officer en lid van de raad van bestuur van Eurofiber Group. 

Eric Kuisch was tot eind 2018 chief technology officer bij Vodafone Duitsland en is al ruim 28 jaar werkzaam in de telecomsector. Hij volgt Bart Oskam op, die na twaalf jaar zijn functie neerlegt. Hij blijft wel als adviseur aan Eurofiber verbonden.

Alex Goldblum, ceo van Eurofiber Group, zegt over de benoeming van Kuisch het volgende: ‘Met Eric Kuisch verwelkomen we een zeer waardige opvolger van Bart Oskam in ons team. Eric heeft zijn sporen meer dan verdiend in de telecomsector. Zijn visie en leiderschap gaan ons een nieuwe boost geven bij de verwezenlijking van onze ambities. Ik verheug me op een mooie en succesvolle samenwerking.’

Per 1 januari 2020 bestaat de raad van bestuur van Eurofiber uit Alex Goldblum (ceo), Eric Kuisch (coo), Edze Tollenaar (cfo) en Jeanine van der Vlist (cco).

Interview met Eric Kuisch

De eerste 100 dagen als coo van Eurofiber

De eerste 100 dagen als coo van Eurofiber

06-05-2020 '120 individuele gesprekken heb ik gevoerd: een cadeau', zegt Eric Kuisch over zijn eerste honderd dagen als coo van Eurofiber.Wie: Eric KuischWat: Sinds 1 januari 2020 coo en lid van de raad van bestuur van Eurofiber

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook