Erland Morelissen nieuwe cco Ebusco

Erland Morelissen nieuwe cco Ebusco

10-07-2024 Ebusco heeft bekendgemaakt dat Erland Morelissen per 12 augustus 2024 is benoemd tot chief commercial officer (cco).

Morelissen heeft een langdurige ervaring in de automotive sector. In zijn laatste functie was hij bijna vijf jaar cco bij Van Hool. Daarvoor werkte hij meer dan vijftien jaar bij de Volvo Group waar hij verschillende internationale en senior commerciële functies bekleedde.

Met zijn kennis op het gebied van sales en marketing zal Morelissen verantwoordelijk zijn voor de commerciële strategie van het bedrijf.

Met de benoeming van Morelissen als cco heeft Ebusco de herstructurering van het executive team afgerond. In de afgelopen twaalf maanden heeft Ebusco zes nieuwe leden verwelkomd, waaronder vier externe en twee interne kandidaten.

Peter Bijvelds, co-ceo van Ebusco, stelt: “In de afgelopen jaren heb ik naast mijn rol als ceo ook de rol van ad interim cco op me genomen. Met mijn sterke affiniteit voor commercie kijk ik ernaar uit om samen met Erland Morelissen Ebusco's commerciële succes verder te vergroten. De sterke prestaties van de bussen en het substantiële orderboek vormen een uitstekende basis voor Erland om op voort te bouwen in zijn nieuwe rol.’’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook