Franca Vossen nieuwe commissaris Coöperatie VGZ

Franca Vossen nieuwe commissaris Coöperatie VGZ

23-09-2020 Op 22 september 2020 is bekendgemaakt dat Franca Vossen is benoemd als lid van de raad van commissarissen, voor een periode van vier jaar.

Franca Vossen is als chief risk officer werkzaam geweest bij ABN Amro Asset Management (later Fortis Investments), DLL en recentelijk LeasePlan. 

President-commissaris Alfred Levi geeft aan blij te zijn met de komst van Vossen. "Met haar jarenlange ervaring op het vlak van complexe risico- en compliancevraagstukken, is Franca een waardevolle toevoeging aan de raad. Gezien haar sterke affiniteit met de financiële sector en het verzekeringswezen en haar nadrukkelijke focus op het belang van samenwerking, is zij zonder twijfel een uitstekende gesprekspartner voor onze raad van bestuur."

Vossen volgt Ingrid Thijssen op, die per 1 mei jongstleden haar functie neerlegde in verband met haar benoeming tot voorzitter van VNO-NCW. De raad van commissarissen van Coöperatie VGZ bestaat per 21 september 2020 uit Alfred Levi (voorzitter), Denise Koopmans, Albert Arp, Ron Icke, Floris Sanders, Lex Steenbergen en Franca Vossen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook