Francis Kint treedt af als ceo van Vion

Francis Kint treedt af als ceo van Vion

27-03-2018 Vion heeft bekend gemaakt dat Francis Kint per 1 juni zal aftreden al ceo van Vion. Hij zal de functie van ceo van Ter Beke, een Belgisch beursgenoteerd bedrijf, gaan bekleden.

Francis Kint trad in 2015 aan als ceo van Vion. Per 1 juni 2018 treed hij af bij Vion en wordt hij ceo van Belgische bedrijf Ter Beke. 

Over zijn vertrek zegt hij het volgende: "Ik ben er trots op dat ik Vion de afgelopen drie jaar heb mogen leiden. We hebben de organisatie versterkt, onze productie-footprint aanzienlijk verbeterd en gezorgd voor waardevolle commerciële ingangen. Wij zijn ook de dialoog met het publiek aangegaan over kwesties die in de vleesindustrie spelen en hebben leiderschap getoond in thema's, zoals de noodzaak van transparantie. Het bedrijf verkeert nu in goede gezondheid en de drie divisies worden geleid door teams van zeer ervaren managers. Ik kreeg de mogelijkheid om een beursgenoteerde onderneming in mijn thuisland te gaan leiden en heb het besluit genomen om deze uitdaging aan te gaan."

Over een opvolger is nog niets bekend, Vion geeft aan te zijner tijd bekend te maken wie de opvolger van Francis Kint wordt. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook