Frank Meurs benoemd als co-ceo Ebusco

Frank Meurs benoemd als co-ceo Ebusco

01-02-2024 Ebusco heeft bekendgemaakt dat Frank Meurs wordt benoemd als co-ceo. 

Vanwege de voortdurende expansie van het bedrijf heeft ceo Peter Bijvelds de raad van commissarissen verzocht om te overwegen de rol van co-ceo te creëren. Hiermee wil hij de efficientie vergroten en de werkdruk verdelen. Na overleg heeft de raad van commissarissen besloten in te stemmen met dit verzoek en Frank Meurs te benoemen als co-ceo op interim basis, terwijl wordt gezocht naar een permanente oplossing.

Frank Meurs is al enige tijd actief als adviseur voor de raad van bestuur. Hij was van 2004 tot 2022 algemeen directeur van Toray Advance Composites. Ebusco geeft aan dat hij veel ervaring op het gebied van bedrijfsontwikkeling, operations en supply chain heeft en dat dit ook zijn belangrijkste verantwoordelijkheden worden in de raad van bestuur. 

Met de komst van een co-ceo zal Peter Bijvelds zich volledig kunnen focussen op de bedrijfsstrategie en op product- en commerciële ontwikkeling.

Daarnaast blijven de benoemingscommissie en de raad van bestuur naar eigen zeggen goede vooruitgang boeken in de zoektocht naar een nieuwe coo, waarbij ze ernaar streven een opvolger voor Bob Fleuren aan te kunnen kondigen voor de algemene vergadering van aandeelhouders in mei. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook