Frans Blom voorgedragen als commissaris Aegon

Frans Blom voorgedragen als commissaris Aegon

30-10-2020 Op 30 oktober 2020 maakt Aegon bekend Frans Blom voor te dragen als commissaris voor een termijn van vier jaar. Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders in 2021 zal zijn voordracht besproken worden.

Frans Blom heeft in zijn dertig jaar bij Boston Consulting Group (BCG) uitgebreide ervaring opgedaan in management consultancy. Sinds 2018 is Blom lid van de raad van commissarissen van vermogensbeheerder Van Lanschot Kempen, waarvan sinds april 2020 als voorzitter. Tevens is hij sinds 2017 jurylid van Stichting Young Captain Nederland. De voordracht van Blom is reeds goedgekeurd door De Nederlandsche Bank. In 2021 zal tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders de voordracht voorgelegd worden. Tot die tijd zal Frans Blom als toehoorder aanwezig zijn bij de vergaderingen van de raad van commissarissen.

‘We heten Frans Blom van harte welkom bij Aegon en kijken uit naar de samenwerking’, laat William Connelly, voorzitter van de raad van commissarissen van Aegon, weten. ‘Blom heeft diverse senior functies bekleed in de management consultancy en heeft banken, verzekeraars en pensioenuitvoerders geadviseerd over hun groeistrategieën, prestatieverbeteringsprogramma’s en bedrijfstransformaties. Dit onderstreept zijn inzichten in bedrijfsstrategie en het stimuleren van verandering, evenals zijn diepgaande kennis van de financiële dienstverlening.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook