Georgette Schlick nieuwe commissaris bij Ajax

Georgette Schlick nieuwe commissaris bij Ajax

21-12-2021 Op 17 december 2021 maakt AFC Ajax bekend Georgette Schlick voor te dragen als lid van de raad van commissarissen. Haar voordracht wordt besproken tijdens een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders op 28 januari 2022.

Georgette Schlick is momenteel ceo Nederland en België van Fremantle. Ook is zij ceo geweest van SBS en Dutchview, waarmee zij een ruime leiderschap ervaring, met name in de media heeft opgedaan. Schlick heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, waar zij in 1996 is afgestudeerd.

Voorzitter van de raad van commissarissen Ajax, Leen Meijaard: ‘Georgette Schlick was ceo bij Dutchview en bij SBS Nederland en zij is inmiddels bijna acht jaar ceo bij Fremantle Nederland en België. De enorme kennis en ervaring die zij heeft opgedaan, met name op mediagebied, sluit zeer goed aan op de strategische koers van Ajax waarin de ontwikkeling van ons merk, media en nieuwe verdienmodellen een prominente plaats innemen. Het belang van communicatie in het algemeen en media in het bijzonder blijft groeien. Zij zal dan ook zeker van toegevoegde waarde zijn in onze raad van commissarissen.’

De huidige raad van commissarissen van Ajax bestaat uit de volgende leden: Leen Meijaard (voorzitter), Annette Mosman, Ernst Ligthart en Peter Mensing.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook