Eiffel neemt Palladio over

Eiffel neemt Palladio over

27-11-2020 Eiffel, adviseur en oplosser in legal, finance en technology, heeft Palladio overgenomen. Palladio is marktleider in de integrale beheersing van projecten van onder andere ProRail, Rijkswaterstaat en provincies.

Gert-Jan Meppelink, ceo van Eiffel, laat weten snel in te spelen op kanen en bedreigingen en samen te ondernemen met hun klanten. In maart dit jaar trad Meppelink aan als leider van de adviseur en oplosser en laat met de overname van Palladio zien voortvarend aan de slag te gaan. ‘Ik vind het prachtig dat we met Palladio verder bouwen aan de inrichting van Nederland. Samen kunnen we door te verbreden en verdiepen nog meer betekenen voor onze klanten’, laat Meppelink weten. ‘Hoewel 2020 natuurlijk een bijzonder jaar is, draaien wij op volle toeren en gaan wij door op de ingeslagen weg van groei.’ Daar voegt Thomas Meijer, algemeen directeur van Palladio aan toe: ‘Met de expertise die Eiffel en Palladio samenvoegen, zullen wij een belangrijke rol spelen in het geven van een impuls aan de economie, en betere bereikbaarheid en leefbaarheid.’

De oprichter van Palladio, Albert Kraak, laat weten dat de juridische dienstverlening en kennis van finance naadloos aansluiten op de expertise van Palladio. ‘Finance en legal zijn immers belangrijke onderdelen van de integrale beheersing van grote projecten. Onze professionals worden nu onderdeel van de Eiffel-community, waarin straks meer dan 700 professionals met elkaar kennis uitwisselen en samenwerken’, aldus Kraak.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook