Randstad-bestuurder Greg Netland ziet af van tweede termijn

Randstad-bestuurder Greg Netland ziet af van tweede termijn

31-01-2012 Randstad heeft bekend gemaakt dat bestuurslid Gregory A. Netland niet beschikbaar is voor herbenoeming als lid van de Raad van Bestuur. Netland heeft één termijn gediend als bestuurder bij het uitzendconcern.

Linda Galipeau
Greg Netland wordt opgevolgd door Linda Galipeau, de huidige CEO van Randstad USA. Galipeau is sinds 1995 werkzaam bij Randstad. Zij begon als district manager van Randstad USA, werd daarna president van Randstad in haar geboorteland Canada en bestuurt sinds 2008 de Amerikaanse component van de Nederlandse uitzender.

Greg Netland
Greg Netland is na de fusie van Vedior en Randstad in 2007 benoemd tot bestuurslid van Randstad. Hij was daarvoor achtereenvolgens COO en CEO van Vedior North America. Ook bij Randstad was hij verantwoordelijk voor de Noordamerikaanse activiteiten.

Voordat Netland bij Vedior in dienst trad, was hij werkzaam bij Sapphire Technologies. In 1994 fuseerde het bedrijf met Select Appointments, dat 5 jaar later met Vedior fuseerde.

Volgens Ben Noteboom, CEO van Randstad, laat Netland Randstad North America in een excellente staat achter. Netland gaat zich bezighouden met het adviseren en helpen groeien van kleine en middelgrote bedrijven.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook