Guido Dubbeld wordt CFO Eneco

Guido Dubbeld wordt CFO Eneco

25-03-2011 Guido Dubbeld is benoemd tot CFO van Eneco. Hij is de opvolger van Jeppe Machielsen, die per 1 april 2011 zijn rol als financieel directeur van het energiebedrijf neerlegt.

Momenteel is Guido Dubbeld nog werkzaam als directeur van Eneco Energy Trade, een divisie die een schakel vormt tussen de markt en de productfaciliteiten van Eneco.

Guido Dubbeld
Tevens geeft Dubbeld in deze rol leiding aan Eneco’s activiteiten op het gebied van duurzame biomassaproducten in Europa.

Eneco
De nieuwe CFO van Eneco kwam in 2002 in dienst bij het energiebedrijf. Sindsdien heeft Guido Dubbeld diverse functies doorlopen als Risk Manager en Manager Finance & Controle bij Eneco.

Risk Manager
Voor Eneco was Guido Dubbeld onder meer werkzaam bij financiële instellingen als Fortis Nederland en MeesPierson, waar hij zich als adviseur bezig hield met risicomanagement.

Eneco Energy Trade
Dubbeld’s huidige rol als directeur van Eneco Enery trade zal per april van dit jaar tijdelijk worden overgenomen door Robert de Boer, directeur Alternatieve Energie van Eneco.

Lees ook:
> Biografie Guido Dubbeld, nieuwe CFO Eneco
> Biografie Jeppe Machielsen, financieel directeur Eneco stopt
> Jeroen de Haas, CEO Eneco: “De verkoop van energiebedrijven is niet goed voor een land”
> Eneco ziet af van splitsing
> Biografie Douwe Kras, Lid Raad van Bestuur Eneco

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook