Guido Dubbeld vertrekt als cfo van Eneco

Guido Dubbeld vertrekt als cfo van Eneco

04-09-2020 De raad van commissarissen van Eneco Groep heeft op 3 september 2020 bekendgemaakt dat Guido Dubbeld in april 2021 aftreedt als cfo. Dit is in goed overleg besloten.

In 2002 startte Guido Dubbeld bij Eneo en vervulde verschillende functies waaronder die van risk manager, manager finance & control en managing director Eneco Energy Trade. Van 2011 tot en met 2017 was Dubbeld cfo van Eneco Holding. In 2017 werd hij benoemd in de raad van bestuur van Eneco Groep als chief financial officer. Na achttien jaar bij Eneco werkzaam te zijn geweest, is het de ambitie van Dubbeld een volgende stap in zijn carrière te maken buiten Eneco. Zijn vertrek komt op een logisch moment. Eind maart 2021 zijn de afronding van de jaarlijkse financiële en strategische plancyclus en bepaalde integratieprocessen als gevolg van de verkoop van de onderneming voorzien.

De raad van commissarissen van Eneco Groep laat weten het vertrek van Guido Dubbeld te betreuren, maar ook begrip en respect te hebben voor zijn besluit. De rvc spreekt waardering en erkentelijkheid uit voor de belangrijke rol die Dubbeld heeft gespeeld in de ontwikkeling, waardecreatie en realisatie van de duurzame strategie, en zijn inzet bij de splitsing en verkoop van Eneco. Het selectieproces voor een nieuwe cfo is reeds gestart door de raad van commissarissen. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook