CFO Hans Kerkhoven verlaat Océ

18-03-2011

CFO Hans Kerkhoven verlaat Océ

Hans Kerkhoven, CFO van Océ, gaat medio april van dit jaar de producent van printers verlaten. Dat heeft de onderneming gisteren bekendgemaakt.

Na de algemene aandeelhoudersvergadering op 19 april 2011 zal Hans Kerkhoven zijn functie als financieel directeur van Océ neerleggen.

Hans Kerkhoven
Kerkhoven heeft te kennen gegeven dat hij zijn carrière buiten de printer- en kopieermachinefabrikant uit Venlo wil voortzetten.

Canon overname Océ
Océ meldt dat Kerkhoven stopt omdat hij zijn opdracht bij het bedrijf heeft afgerond. Zijn taak was om de controlling- en financiële functies van Océ te integreren in die van Canon. In maart vorig jaar nam Canon Océ over voor een biedprijs van 8,60 euro per aandeel.

Jaarrekening Océ
Verder had Hans Kerkhoven, sinds de afronding van de overname van Océ door Canon, de leiding over het opstellen van de jaarrekening over het eerste jaar. Deze werkzaamheden zijn nu afgerond, aldus Océ.

Rokus van Iperen
Kerkhoven, die sinds oktober 2008 actief was als CFO van Océ, wordt tijdelijk opgevolgd door Rokus van Iperen, bestuursvoorzitter van de printerfabrikant.

Meer over Hans Kerkhoven

Hans Kerkhoven naar Inenco in Australië

Hans Kerkhoven naar Inenco in Australië

Hans Kerkhoven, voormalig CFO van Océ, is benoemd tot CFO van het Australische Inenco.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook