Harry Koorstra benoemd tot CEO TNT Post

Harry Koorstra benoemd tot CEO TNT Post

03-12-2010 Harry Koorstra, lid van de raad van bestuur bij TNT, neemt per 1 januari 2011 het roer over van TNT CEO Peter Bakker.

Postdirecteur Harry Koorstra is sinds 1991 werkzaam bij TNT Post. Daar begon Koorstra zijn carrière als algemeen directeur van de business unit Mediaservices.

Harry Koorstra bij TNT

Sinds 1997 maakt Harry Koorstra als Group Managing Director Post deel uit van het bestuur van TNT. Geen makkelijke baan, aangezien de bestuurder aan het hoofd staat van een postbedrijf dat krimpt in Nederland en groeit in het buitenland.

CEO TNT Post
Ook als CEO van TNT Post staat Koorstra voor een grote klus. De nieuwe topman van het postbedrijf kondigde donderdag aan dat hij vasthoudt aan de geplande kostenbesparingen, ondanks de recente stakingsacties van TNT postbodes en - bezorgers.

VNU tijdschriftengroep
Voordat Harry Koorstra is dienst kwam bij TNT Post, was hij ruim 15 jaar werkzaam bij het toenmalige Admedia/VNU-tijdschriftengroep, nu Sanoma Uitgevers. Daar startte hij op het moment dat uitgeverijen De Spaarnestad en de Geïllustreerde Pers integreerden tot één bedrijf.

Lees ook:

> Biografie Harry Koorstra, nieuwe topman TNT
> Peter Bakker CEO TNT vertrekt na splitsing
> Biografie Peter Bakker
> TNT Post draagt Pieter Kunz voor als Directeur Operations
> Biografie Pieter Kunz

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook