Henny Hilgerdenaar vertrekt als ceo van Ctac

Henny Hilgerdenaar vertrekt als ceo van Ctac

20-10-2021 Ctac heeft op 19 oktober bekendgemaakt dat ceo Henny Hilgerdenaar per 1 november 2021 zijn functie neerlegt. Pieter-Paul Saasen, de huidige cfo, neemt per direct zijn taken waar tot definitieve opvolging geregeld is.

Henny Hilgerdenaar trad in 1994 in dienst bij Ctac als één van de eerste werknemers. Drie jaar na de beursgang, in 2001, werd hij benoemd als ceo. Als reden voor zijn vertrek wordt de nieuwe strategie genoemd, die eerder dit jaar gepresenteerd werd. De raad van commissarissen en Hilgerdenaar achten dit een passend moment om met nieuw leiderschap invulling te geven aan de verdieping en uitvoering van deze ingezette strategie.

De raad van commissarissen geeft aan Henny Hilgerdenaar zeer erkentelijk te zijn voor zijn grote bijdrage en betrokkenheid bij de ontwikkelingen van de onderneming. 'Henny verdient veel lof en waardering voor hetgeen hij bij Ctac heeft gerealiseerd', aldus president-commissaris Harry Hendriks. 'Hij heeft het bedrijf gebracht tot waar het nu is: een toonaangevend ICT-dienstverlener voor middelgrote ondernemingen in Nederland. Samen met Henny zijn we tot de conclusie gekomen dat het nu tijd is voor nieuw leiderschap, dat met frisse ideeën de ingezette koers verder kan aanscherpen en de groeidoelstellingen realiseert. We zijn Henny zeer erkentelijk voor alles wat hij voor Ctac heeft betekend en wensen hem alle goeds voor de toekomst.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook