Herman van Campenhout officieel CEO Telegraaf Media Groep

Herman van Campenhout officieel CEO Telegraaf Media Groep

08-12-2010 Herman van Campenhout is officieel benoemd tot CEO Telegraaf Media Groep (TMG). Het akkoord werd gegeven tijdens de BAVA die dinsdag werd gehouden.

Op 16 januari 2011 zal Herman van Campenhout de huidige TMG CEO Ad Swartjes opvolgen. Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn geweest voor het mediaconcern gaat Swartjes in april volgend jaar met pensioen.

Loopbaan Herman van Campenhout
Herman van Campenhout's ervaring als onder meer CEO van de Science & Technology divisie bij Reed Elsevier en leidinggevende bij Shell wordt door Telegraaf Media Group als zeer waardevol gezien voor het concern.

TMG commissaris Puijenbroek
Voorzitter van de Raad van Commissarissen bij TMG, Alex Puijenbroek noemt Van Campenhout een sterk leider met motiverende capaciteiten. Daarnaast wordt de nieuwe CEO van TMG aangeprezen voor zijn internationale ervaring op het gebied van commercie en internet.

Telegraaf Media Groep
Aan Van Campenhout 's kortstondige aanstelling als topman van USG People heeft Telegraaf Media Groep geen boodschap. In april 2011 zal hij als bestuursvoorzitter de jaarvergadering bij TMG leiden en tevens eindverantwoording afleggen voor de behaalde resultaten in 2010.

Marktleiderschap
In een toelichting op zijn benoeming zegt Van Campenhout verheugd te zijn om een bijdrage te kunnen leveren aan een verdere uitbouw van het marktleiderschap van Telegraaf Media Groep. ‘Het is een prachtig bedrijf met grote en sterke merken,' aldus de nieuwe CEO van TMG.

Lees ook:
> Biografie Herman van Campenhout, CEO TMG
> Herman van Campenhout beoogd CEO TMG
> Biografie Ad Swartjes
> TMG beëindigd vervoersactiviteiten DistriQ Transport
> TMG: miljoenen besparing door stopzetten zondagskrant
> Raad van Bestuur TMG

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook